donderdag 25 april 2013

Gewoon omdat je bijzonder bent

Dit kaartje heb ik gemaakt voor Stefanie. We hebben haar leren kennen in de week dat we in Seloignes waren. Het is zo'n lieve meid. We hebben enorm gelachen samen en hard gewerkt. Poetsen van de paarden, tuig enz. En we hebben samen geknutselt. We hebben eerst samen een voorbeeld kaartje gemaakt zodat we die de volgende dag konden gebruiken bij de mensen die kwamen bij Fenoda om te knutselen.
Met Stefanie deed ik de kaartjes en de anderen konden een dankpan schilderen en daarna met servettechniek erop werken.
Deze mensen kwamen van een instelling en hebben een fysieke beperking. Het is zo leuk om te doen en zo dankbaar. Het meisje(of jonge vrouw eigenlijk) die bij mij zat deed op de instelling eigenlijk noot iets. Ze wilde een kaartje maken. Na het eerste kaartje wilde ze eigenelijk niks meer maar daarna heeft ze er toch nog 3 gemaakt. Leuk om te horen dat zo'n begeleidster eigenlijk met grote ogen heeft gekeken dat ze dat toch deed. Stefanie begeleidde mij met mijn frans (want dat is bar en bar slecht). Zo af en toe bleef er wel een woordje plakken hoor dus dat kon ik dan gebruiken. hahahaha.
Maar het kaartje wat ik gemaakt heb is dus voor Stef. Bij het kaartje doe ik wat afdrukjes want ze vond het zo leuk, dan kan ze zelf verder met kaartjes maken.

Ik heb een oude lijn van basic grey gebruikt omdat de lievelingskleur van Stef Oranje/geel is.
Binnen in heb ik ook nog gewerkt maar heb ik even met een papiertje erop gefoografeerd omdat ik daar al iets persoonlijks op geschreven had. Het is een oude labelkaart die ooit eens op de club Kaarten maken met Tiets ben tegengekomen en al eens eerder gemaakt heb. Vind hem zo leuk dus wist ook meteen dat is deze voor haar wilde maken.
Ik hoop dat ze hem mooi gaat vinden.


 
bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer
 
liefs Annemarie

zondag 14 april 2013

Hieperdepiep

Een kaartje gemaakt voor mijn zoon Robin. Hij heeft bericht gehad dat hij is aangenomen op het Cingelcollege. Hier gaat hij zijn opleiding MBO doen omdat hij heel graag chefkok wil worden.
Ik ben natuurlijk megatrots op hem dus dat hoort een kaartje bij. Ik heb me laten inspireren door een kaartje gemaakt door Inge de Groot. Zij maakt hele mooie kaarten!
Ik heb een kaartje gemaakt en stroken geknipt en daar stukjes afgeknipt zoals je dat ook wel eens nij een lintje doet.
Het afdrukje is van Magnolia edwin als kok, heb alleen nu zijn hoofd gebruikt. De cirkels zijn met een nestabillitie gesneden. En de tekststempel is van Noor Design. Zo gaaf die stempels, ben blij dat ik ze gekocht heb.

 
Bedankt voor het langskomen en laat gerust een berichtje achter.
tot een volgend kaartje maar weer
 
liefs Annemarie

maandag 8 april 2013

Borduurkaartjes

Ik had deze kaarten al geborduurd maar nog niet afgemaakt (zeg op een kaart geplakt). Nu ik ze zo zie is dat ook niet helemaal meer mijn ding. Ik vind het allemaal te kaal.
Het borduren vind ik nog steeds erg leuk om te doen en heel rustgevend maar moet er toch weer eens wat anders bij bedenken dat ik dat ook op scrapkaarten kan gaan gebruiken.











 
 
Bedankt weer voor het langskomen en tot de volgende keer
groetjes
Annemarie

candy bij Joy Craft

Een hele leuke candy bij joycrafts. Ga snel kijken en doe mee!!
1 van deze leuke mallen kunnen jullie winnen.




 
groetjes Annemarie