vrijdag 9 augustus 2013

Bonjour

Zo dat is een poos geleden dat ik iets gepost heb maar daar is een reden voor hoor!!! De dag na mijn laatste post zijn wij voor 3,5 maanden vertrokken naar Wallonie in Zuid Belgie, om precies te zijn naar Seloignes. Daar heeft Juan een consultancy opdracht in de paarden. Op 1 september zullen wij weer lekker thuis zijn alhoewel we in de afgelopen maanden ook nog een week in Nederland zijn geweest om te verhuizen dus is het weer helemaal nieuw!!! We gaan namelijk wonen in het huis van de moeder van Juan. Zij is verhuisd naar een appartement wat voor haar natuurlijk een stuk makkelijker is dan een heel huis. We hebben al een eindje ingericht maar het werk wachtte weer dus zullen we nog een hoop moeten doen als we terug komen.
Maar het kaartje, omdat we dus in het franstalige gedeelte zitten (we zitten omringt door Frankrijk hier in het zuiden heb ik dus een franse tekst op het kaartje gezet.
Heb wel een Noor design mal gebruikt en ook de vlaggetjes zijn van Noor Design. Plaatje is van magnolia en ingekleurd met distressinkt. (blijft wel een beetje favoriet eigenlijk)
Hoop dat jullie het leuk vinden.

 
Bedankt weer voor het langskomen en ik hoop gauw weer aan de slag te gaan met kaartjes hoor.
 
liefs Annemarie