vrijdag 9 mei 2014

chocolade fudge

Zo het is al een hele tijd geleden dat ik hier was zeg.Mijn scherm van mijn laptop is kapot dus kon niet online hier. Maar ik heb nu de oude laptop van mijn man YEAHHHHH dus kan ik weer hier komen.
Heb de laatste tijd niet zoveel kaartjes gemaakt maar ben volop aan het haken ben met 3 dekens van de CAL (crochet along 2014) bezig en met een southbay sjaal maar van de week heb ik iets heel anders gedaan.
Ik heb chocolade fudge gemaakt, had het op een blog gezien en daht dat lijkt me nou lekker maar eens proberen.
ik heb het gemaakt van witte chocolade en daarin pisache noten verwerkt, melk chocola met ongezouten cashewnoten en pure chocola met smarties.
En het is echt over heerlijk, wel calorienbommetjes (LOL).
Voor mijn schoonmoeder heb ik voor Moederdag er in een pot gedaan, ze wil niks aan Moederdag doen maar hier kan ze vast geen nee tegen zeggen. Er een onderzetten bijgehaakt en die om de pot gebonden en zo heb je een super leuk moederdagkadootje.

 
Uiteraard heb ik voor ons zelf thuis er ook gehouden (het zijn er echt veel hoor die er uit komen) dus zoals mijn vader zou zeggen in een pot voor de komende en de gaande man, zodat je af en toe een chocolaatje kan pakken.
 
 
Nou wie weet ben ik er binnenkort weer met een kaart want ook daar heb ik nog genoeg voor liggen.
 
bedankt voor het langskomen en tot een volgende keer weer.
 
 
liefs Annemarie