donderdag 25 april 2013

Gewoon omdat je bijzonder bent

Dit kaartje heb ik gemaakt voor Stefanie. We hebben haar leren kennen in de week dat we in Seloignes waren. Het is zo'n lieve meid. We hebben enorm gelachen samen en hard gewerkt. Poetsen van de paarden, tuig enz. En we hebben samen geknutselt. We hebben eerst samen een voorbeeld kaartje gemaakt zodat we die de volgende dag konden gebruiken bij de mensen die kwamen bij Fenoda om te knutselen.
Met Stefanie deed ik de kaartjes en de anderen konden een dankpan schilderen en daarna met servettechniek erop werken.
Deze mensen kwamen van een instelling en hebben een fysieke beperking. Het is zo leuk om te doen en zo dankbaar. Het meisje(of jonge vrouw eigenlijk) die bij mij zat deed op de instelling eigenlijk noot iets. Ze wilde een kaartje maken. Na het eerste kaartje wilde ze eigenelijk niks meer maar daarna heeft ze er toch nog 3 gemaakt. Leuk om te horen dat zo'n begeleidster eigenlijk met grote ogen heeft gekeken dat ze dat toch deed. Stefanie begeleidde mij met mijn frans (want dat is bar en bar slecht). Zo af en toe bleef er wel een woordje plakken hoor dus dat kon ik dan gebruiken. hahahaha.
Maar het kaartje wat ik gemaakt heb is dus voor Stef. Bij het kaartje doe ik wat afdrukjes want ze vond het zo leuk, dan kan ze zelf verder met kaartjes maken.

Ik heb een oude lijn van basic grey gebruikt omdat de lievelingskleur van Stef Oranje/geel is.
Binnen in heb ik ook nog gewerkt maar heb ik even met een papiertje erop gefoografeerd omdat ik daar al iets persoonlijks op geschreven had. Het is een oude labelkaart die ooit eens op de club Kaarten maken met Tiets ben tegengekomen en al eens eerder gemaakt heb. Vind hem zo leuk dus wist ook meteen dat is deze voor haar wilde maken.
Ik hoop dat ze hem mooi gaat vinden.


 
bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer
 
liefs Annemarie

1 opmerking:

  1. Hallo Annemarie, wat leuk dat je ook mijn volger bent geworden, nu kan ik gelijk even zeggen dat ik het eerste wat ik van je zie prachtig gemaakt is, mooi papier en prachtige details.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen