woensdag 27 november 2013

druk druk druk

Ik heb niet stil gezeten hoor de afgelopen week. Heb en kerstkaart gemaakt weer naar het idee van Norma zoals ik al eerder 1 gemaakt heb maar dan in het blauw. 
vervolgens heb ik gister een taart gebakken omdat Juan vorige week op zijn opleiding voor pensioen, zijn telefoon niet op stil had gezet en deze dus afging. Hij moest dan maar trakteren was de conclusie Dus je begrijpt wat de vraag was toen hij thuis kwam: "schat kun jij een chocoladetaart maken voor volgende week"  Dus ben ik gister de keuken in gegaan en heb de taart gemaakt. Hij is gevuld met bokkepootjesvulling en mokkacreme daarna overgoten met chocolade ganache en nog afgewerkt met mokka. Ik heb voor de gein nog een verbodsbord voor mobiele telefoons erop gemaakt met poedersuiker. Dit is hem geworden.
 

 Vanmiddag ben ik ook maar eens druk aan de freubel geweest. Aangezien de kinderen na onze scheidingen niet bij ons wonen maar bij onze ex partners zien wij ze niet zo veel. Nu komt Sanne (mijn dochter) van het weekend lekker een nachtje over, dus kunnen we lekker bij kletsen. heb ik voor de kinderen wel een chocoladeletter gekocht. Ik heb de verpakking eraf gehaald en er een andere mooie verpakking omheen gemaakt naar een idee van Raffaela Perego. Zij had ze gemaakt met de stempels van Noor design. Nu heb ik die niet dus heb ik een tekst geprint op een label van magnolia, wel heb ik een stans gebruikt van Noordesign. Vond het zo leuk en zo maak je van zo'n goedkope hema letter toch een chique kadootje.

voor Sanne

voor Robin

voor Florian

voor Juan

en eentje voor mij maar ze hadden natuurlijk mijn letter niet meer dus is het de M van mama geworden en misschien geef ik hem ook nog wel aan mijn schoonmoeder kan ook nog.
 
is een lang verhaal geworden, maar je ziet ik heb niet stil gezeten.
Bedankt weer voor het langskomen en tot de volgende keer.
 
liefs Annemarie

 

3 opmerkingen:

 1. Hoi Annemarie
  Je hebt zeker niet stil gezeten vrouwtje, wat een leuke sinterklaas cadeautjes heb je gemaakt, de taart ziet er ook lekker uit, alleen jammer dat Juan zijn telefoon nog aan stond, dat is altijd lastig, wat zal hij zich rot hebben gevoeld, gezellig dat je dochter komt, scheiden is nooit leuk, maar je moet voor de liefde kiezen vind ik, die heb jij nu wel gevonden denk ik zo, o ja je kerstkaart is prachtig, ga maar lekker door met freubelen, kom ik weer langs op je creaties te bekijken.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je ijverig geweest Annemarie! Een deel had ik al op Facebook voorbij zien komen maar ik vind vooral ook je kerstkaartje erg leuk geworden!

  Liefs
  Jolanda xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de letters zijn heel erg mooi geworden, Annemarie en wat een leuk idee dat ''bord'' op de taart!!! het kaartje vind ik heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen